Om mig

Mit navn er Frederik Stentoft, jeg er 22 år gammel og bosiddende i Vejen. Jeg afsluttede i sommeren 2010, min HF- eksamen på Vejen gymnasium, og er i dag glad og stolt over, at kunne kalde mig studerende som Multimediedesigner på Nordic Multimedia Academy (NoMA), Kolding.

Til dagligt nyder jeg, at bruge en stor del af min fritid på multimedierelaterede emner, som design og kodning af hjemmesider, samt logo- og plakatdesign for lokale arrangementer og restaurationer.
Jeg tegner og maler, dog mest for sjov, og sidst, men ikke mindst, fotograferer og efterbehandler jeg billeder, som semiambitiøs amatør fotograf.

I forbindelse med min uddannelse, beskæftiger jeg mig dagligt med emner som opbygning og kodning af hjemmesider, design af stort set alt af relevans inden for branchen (hjemmesider, plakater, logos, visitkort mm.). På skolen undervises vi også i kommunikation samt virksomhedsfag, og deres relevans inden for den grafiske branche.

Som designer sætter jeg en stor dyd i at være grundig og kreativ. jeg mener design skal være smukt, men frem for alt funktionelt. Hvilket jeg håber afspejler sig i mine designs.


Mine kompetencer

Jeg har I mange år interesseret mig for design og grafik, og mestre derved stort set hele Adobe-pakken. Specielt arbejder jeg dagligt meget I programmerne Photoshop og Illustrator. Dette har jeg dagligt gavn af, da jeg ofte laver plakater, logos og anden grafik, i mange forskellige henseender. Også er jeg en forholdsvis dygtig tegner, både på papir og digitizer-pad.

Kodningsmæssigt arbejder jeg hovedsagligt med HTML og CSS, men har også beskæftiget mig med JavaScript, i form af jQuery-plugins – et område jeg dog stadig kun er på begynderstadiet i, men med stor interesse for at øge min kendskab og kunnen.

flydbillede til om-mig-siden

Fulde navn

Fødselsdato

Bosat

Uddannelse

Frederik Stentoft

16. november 1989

Vejen

HF-eksamen